Overnatting

Overnatting

Leka kan tilby ulike typer av overnatting. Mest spesielt er kanskje steinhyttene på Leka Motell og Camping. Enkel overnatting, men både fascinerende og med flott utsikt. Det er ingen tradisjonelle hoteller på Leka, men både Leka Motell og Camping og Leka Brygge tilbyr overnatting i ferdige oppredde rom der vask er inkludert. 

Leka Motell og Camping

Steinhytter og caravanplasser med panoramautsikt. Motellrom og høystandard familieleiligheter. Romslige utleiebåter med vindskjerm og tak (15 - 230 HK 4 takt motorer).

Leka Brygge

Leka Brygge har 13 høystandard leiligheter ved vannkanten på vakre Leka. Båtutleie. Konferansefasiliteter, møterom, catering.

Øvergården – lyden av stillhet !

Øvergården er en gård litt utenom det vanlige. Her kan du overnatte i laftet tømmerhytte på gården og oppleve nærkontakt med dyr, uberørt natur, godt fiske, pittoresk landskap, og fremfor alt god atmosfære/gjestfrihet og – lyden av stillhet !

Leka Hytte

Leka Hytter tilbyr hytteutleie i to store hytter på østsiden av Leka. Hyttene er i 2 etasjer med 2 soverom i hver etasje, stort kjøkken, og stuer oppe og ned. Fantastisk utsikt mot fjorden og Heilhornet.

Skei Kulturtun – Glamping

Å overnatte i et telt som føles som å ligge på hotell. På Skei Kulturtun kan du bo i store Lavvoer med ferdig oppredde gode senger, og inkludert frokost. Ikke noe er som å ligge ute og kjenne den friske nærheten til naturen !

Vertshuset Herlaug

«Vertshuset Herlaug» er et koselig overnattingssted på Leka med sentral beliggenhet rett ovenfor havna og fantastisk sjøutsikt. Her er det to hus til utleie med dagligstue og kjøkken, flere bad og fem soverom med til sammen åtte sengeplasser.

Annen overnatting på Leka

Leka Sjøfiske
Drift av ferieleiligheter, pub
7994 Leka Leder: Vidar Furre
Tlf: 74399895

Drift av ferieleiligheter
7994 Leka v/ Karl Oddvar Hakkebo
Tlf: 951 08 052
Email: ko-hakke@online.no

Leka Bed & Breakfast
Klara Schineller
Tlf: 74 51 66 57
Email: hejaschi@hotmail.com

Leka Utleie
Tlf: 951 08 052
Email: ko-hakke@online.no

Solsemveien 157
Retrohus / feriehus til utleie.
Kontakt: +47 90854642/95847383.
Instagram/facebook: Solsemveien 157

Leka Prestegård.
Rom for leie.
Kontakt +47 91799608