Overnatting

Overnatting

Leka kan tilby ulike typer av overnatting. Mest spesielt er kanskje steinhyttene på Leka Motell og Camping. Enkel overnatting, men både fascinerende og med flott utsikt. Det er ingen tradisjonelle hoteller på Leka, men både Leka Motell og Camping og Leka Brygge tilbyr overnatting i ferdige oppredde rom der vask er inkludert. 

Leka Motell og Camping

Leka motell og camping er en stor og tradisjonsrik reiselivsbedrift med 126 sengeplasser fordelt på motellrom, leiligheter, familiehytter og unike steinhytter. Familiehytter, motellrom og leiligheter har fullt utstyrt kjøkken. Steinhyttene har kjøleskap og kokeplate.

Leka Brygge

Leka Brygge har 13 høystandard leiligheter ved vannkanten på vakre Leka. Båtutleie. Konferansefasiliteter, møterom, catering.

Øvergården – lyden av stillhet !

Øvergården er en gård litt utenom det vanlige. Her kan du overnatte i laftet tømmerhytte på gården og oppleve nærkontakt med dyr, uberørt natur, godt fiske, pittoresk landskap, og fremfor alt god atmosfære/gjestfrihet og – lyden av stillhet !

Leka Hytte

Leka Hytter tilbyr hytteutleie i to store hytter på østsiden av Leka. Hyttene er i 2 etasjer med 2 soverom i hver etasje, stort kjøkken, og stuer oppe og ned. Fantastisk utsikt mot fjorden og Heilhornet.

Vertshuset Herlaug

«Vertshuset Herlaug» er et koselig overnattingssted på Leka med sentral beliggenhet rett ovenfor havna og fantastisk sjøutsikt. Her er det to hus til utleie med dagligstue og kjøkken, flere bad og fem soverom med til sammen åtte sengeplasser.

Slipen Gutvik

Slipen Gutvik har tre helt nye, høystandard hytter med 4 sengeplasser hver. Selvhushold, hvor du lager din egen mat.  Alle hyttene har stor terrasse. Sengetøy er ikke inkludert i prisen, men kan leies for kr 150 per sett. Slipen Gutvik er nærmeste nabo til ferjeleie og hurtigbåtkai, med ferjeforbindelse til Leka, og hurtigbåtforbindelse til Leka, […]

 

Oversikt over overnatting på Leka

(Airbnb er ikke med i lista - gå til Airbnb.no og legg inn "Leka" som sted i søket) 

Navn/NameTelefon/PhoneEpost/Email - wwwType overnatting/ Acc.Detaljer/Details
Leka motell og camping90 56 89 97https://www.leka-camp.no/Camping & rom/rooms.Båtutleie, Steinsenter
Leka Brygge 90 97 64 60https://lekabrygge.no/Leiligheter / apartmentsSykkelutlkeie, kajakkleie, båtutleie.
Leka Sjøfiske 92 23 51 32Mer informasjonFeriehus / Cottages and Holiday housesBåtutleie.
Leka Hytte 913 43 873https://www.lekahytte.no/Hytter / Cabins
Slipen – Gutvik 74 40 17 17Online bookingHytter / Cabins & Camping
Øvergården932 57 578http://www.overgarden.no/Tømmerhytte / Timber cabin.Gårdsferie / Farm-holiday
Leka Utleie951 08 052ko-hakke@online.no
Rossvikvågen hyttefelt – Gutvik 90659255
Solsemveien 157 - Retrohus 908 54 642 - 958 47 383FacebookHusFargerikt retrohus for ferieutleie på øya Leka. Max 8 personer. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller booking.
MarkushyttaModerne og fullt utstyrt hytte på sagaøya Leka - Hytter til leie i Leka, Trøndelag, Norge - AirbnbHytter / Cabins
Villa PolarlysBookingsider (tysk nettsted)Hytte / CabinLiten hytte på yttersiden for maks. 3 personer.