Overnatting

Overnatting

Leka kan tilby ulike typer av overnatting. Mest spesielt er kanskje steinhyttene på Leka Motell og Camping. Enkel overnatting, men både fascinerende og med flott utsikt. Det er ingen tradisjonelle hoteller på Leka, men både Leka Motell og Camping og Leka Brygge tilbyr overnatting i ferdige oppredde rom der vask er inkludert. 

Leka Motell og Camping

Steinhytter og caravanplasser med panoramautsikt. Motellrom og høystandard familieleiligheter. Romslige utleiebåter med vindskjerm og tak (15 - 230 HK 4 takt motorer).

Leka Brygge

Leka Brygge har 13 høystandard leiligheter ved vannkanten på vakre Leka. Båtutleie. Konferansefasiliteter, møterom, catering.

Øvergården – lyden av stillhet !

Øvergården er en gård litt utenom det vanlige. Her kan du overnatte i laftet tømmerhytte på gården og oppleve nærkontakt med dyr, uberørt natur, godt fiske, pittoresk landskap, og fremfor alt god atmosfære/gjestfrihet og – lyden av stillhet !

Leka Hytte

Leka Hytter tilbyr hytteutleie i to store hytter på østsiden av Leka. Hyttene er i 2 etasjer med 2 soverom i hver etasje, stort kjøkken, og stuer oppe og ned. Fantastisk utsikt mot fjorden og Heilhornet.

Vertshuset Herlaug

«Vertshuset Herlaug» er et koselig overnattingssted på Leka med sentral beliggenhet rett ovenfor havna og fantastisk sjøutsikt. Her er det to hus til utleie med dagligstue og kjøkken, flere bad og fem soverom med til sammen åtte sengeplasser.

Slipen Gutvik

Slipen Gutvik har tre helt nye, høystandard hytter med 4 sengeplasser hver. Selvhushold, hvor du lager din egen mat.  Alle hyttene har stor terrasse. Sengetøy er ikke inkludert i prisen, men kan leies for kr 150 per sett. Slipen Gutvik er nærmeste nabo til ferjeleie og hurtigbåtkai, med ferjeforbindelse til Leka, og hurtigbåtforbindelse til Leka, […]

 

Oversikt over overnatting på Leka

(Airbnb er ikke med i lista - gå til Airbnb.no og legg inn "Leka" som sted i søket) 

Navn/NameTelefon/PhoneEpost/Email - wwwType overnatting/ Acc.Detaljer/Details
Leka motell og camping90 56 89 97https://www.leka-camp.no/Camping & rom/rooms.Båtutleie, Steinsenter
Leka Brygge 90 97 64 60https://lekabrygge.no/Leiligheter / apartmentsSykkelutlkeie, kajakkleie, båtutleie.
Leka Sjøfiske 92 23 51 32Mer informasjonFeriehus / Cottages and Holiday housesBåtutleie.
Leka Hytte 913 43 873https://www.lekahytte.no/Hytter / Cabins
Slipen – Gutvik 74 40 17 17Online bookingHytter / Cabins & Camping
Øvergården932 57 578http://www.overgarden.no/Tømmerhytte / Timber cabin.Gårdsferie / Farm-holiday
Leka Utleie951 08 052ko-hakke@online.no
Rossvikvågen hyttefelt – Gutvik 90659255
Retrohus Leka - Solsem90 85 46 42/95 84 7 383
MarkushyttaModerne og fullt utstyrt hytte på sagaøya Leka - Hytter til leie i Leka, Trøndelag, Norge - AirbnbHytter / Cabins