Leka Motell og Camping

Steinhytter og caravanplasser med panoramautsikt. Motellrom og høystandard familieleiligheter. Romslige utleiebåter med vindskjerm og tak (15 – 230 HK 4 takt motorer).

Steinhyttene
Steinhyttene ligger med panoramautsikt utover Lekafjorden og skipsleia. Avstand til sanitæranlegg er 50 – 100m.

En stor TV-stue i naturstein er tilgjengelig for alle gjestene. Steinhyttene er utstyrt med peis, kjøleskap, varmeovn og kokeplate og har fire sengeplasser med pute og dyne. Hyttene er enkle. Det er ikke innlagt vann.

Familiehytter
Familiehyttene er helårshytter med bod, kjøkkenkrok, to soverom, dusj og toalett. Hytte 1 og 2 har hems med plass for to-fire personer. Hyttene er utstyrt med TV, kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og spiseutstyr. Veranda og bod. Parkering ved hytten.

Motell, motellrom og leiligheter.
Motellet inneholder motellrom, leiligheter, Leka Steinsenter, utleielokaler og sanitæranlegg for steinhyttene og campinggjestene.

Motellrommene har kjøkkenkrok i inngangen med dobbel kokeplate, mikrobølgeovn, hybelkomfyr, kjøleskap, kaffetrakter og utstyr for matlaging og spising. TV med NRK 1, TV2, TV3, TV Norge, RTL og DW. Egen WC og Dusj. Sengeklær og håndduker er inkludert.

Info

Kontaktinformasjon

Leka Motell og Camping
7994 Leka
90 56 89 97

Hjemmeside