Leka Brygge

Leka Brygge har 13 høystandard leiligheter ved vannkanten på vakre Leka. I tillegg tilbys båtutleie, leie av kajakk, paddle board og sykler. Konferansefasiliteter, møterom, catering. Anlegget har gjestekai. 

Alle leilighetene har høy standard, og en flott utsikt mot sjøen. 4 leiligheter ligger på opphøyd bakkeplan (tilgjengelig for bevegelseshemmede). Resterende leiligheter (9 stk.) ligger i 2. etg og har trappeadkomst. Alle leiligheter har eget kjøkken, bad/wc og tilgang til egen veranda/terrasse. Leilighetene på bakkeplan har litt større terrasse enn de i 2. etasje, hvorav de fleste har balkong.

Leka Brygge leier også ut sykler, både elsykler og vanlig. I tillegg kan man leie kajakk og paddle board til å utforske de mange padleløypene på Leka.

Inkludert i leie av alle leilighetene:
Oppredde senger og håndklær
Fullt utrustet kjøkken med kopper, kar, spisebestikk, kaffetrakter el. kaffemaskin.
Alle våre kjøkken har kjøl/frys, oppvaskmaskin.
Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel i hovedbygget.
Hovedbygget kan tilby fellesfasiliteter som ekstra dusj/toaletter, vaskerom, tørkerom og lagerrom.
Leka Brygge har også et stort fellesareal ”Bryggskjæret”. Dette kan benyttes til konferanser, servering, og er en lun plass å møtes for avslapping.

Egen penthouse-leilighet

Leiligheten Sklinna er bryggas «penthouseleilighet» og er på hele 120 kvm. Leiligheten inneholder 3 romslige soverom og totalt 8 sengeplasser. Bad/wc, stort kjøkken og stue (ca. 80 kvm). Den særegne stua er utformet som en fyrlykt innvendig, har stor takhøyde og 180 grader glasspartier. Her får du en opplevelse av å sitte på broen på en stor båt med panorama mot sjøen og Madsøybrua i sør. Leiligheten har egen romslig veranda mot sjøen, samt balkong rundt «fyret», totalt over 60 kvm. Leiligheten er oppkalt etter Sklinna fyr.

Uteområde
Gjester må gjerne benytte de store friområdene rundt brygga. Det er plassert bålpanner og/eller griller rundt omkring som er til fri bruk for alle gjester. Nord for brygga ligger det også en liten badestrand, hvor barna ofte elsker å oppholde seg. Her er krabbefisking, tangsprellfangst og lek med bøtte og spade populært. Det hyggelige kaiområdet er hele anleggets felles terrasse som alle kan bruke!
Cafe og restaurant 
I juli er det åpen Cafe 1400-1800, men åpningstidene kan variere litt. Sjekk derfor på forhånd.
El-lader til bil
El-lader for bil blir montert ved Leka Brygge i juli 2021.
< >

Info

Kontaktinformasjon

Leka Brygge
Leka, Frøvik
7994 Leka
90 97 64 60

Hjemmeside