Øvergården – lyden av stillhet !

Øvergården er en gård litt utenom det vanlige. Her kan du overnatte i laftet tømmerhytte på gården og oppleve nærkontakt med dyr, uberørt natur, godt fiske, pittoresk landskap, og fremfor alt god atmosfære/gjestfrihet og – lyden av stillhet !

Øvergården: Et vakkert naturskjønt stykke land på 6600 dekar med en strandlinje på ca. 4500 meter. Beliggenhet Nord-Gutvik, nord-vest på Austra ved havet i Leka kommune. Nærmeste nabokommune er Bindal i Norland fylke. Fra gården ser du storhavet i vest med holmer og skjer, Torghatten, Vega og «himmelblåland» i nord.

Overnatting

På gården har vi en nyoppført laftet tømmerhytte til utleie. Den har 2 soverom med totalt 5 senger hvorav 4 er dobbelt senger, i tillegg har vi sovesofa i stua.

Hytta: Inneholder fullt utstyrt kjøkken, komfyr, kjøleskap/fryser (ekstra fryser kan leies), oppvaskmaskin og varmepumpe, strøm er inkludert i overnattingspris. Toalettrom med dusj, spisestue og sofahjørne, satellitt TV og stereo. Mulighet for å kjøpe lokale råvarer fra gården.

Grillhytte: 20 kvm, denne kan leies separat med ved for sosiale sammenkomster, eller som ekstra overnattings plass i sommerhalvåret. der er det plass til 15 personer sittende eller 5 overnattende.

Les mer om Øvergården her.

< >

Info

Kontaktinformasjon

Øvergården
Nordgutvikveien 608
7993 Gutvik
932 57 578

Hjemmeside